Cégünkről

 
Társaságunk 1996-ban alakult olyan céllal, hogy ügyfeleinek a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsa és így elősegítse fejlődésüket, gyarapodásukat.

Oly módon, hogy az ügyfeleket a középpontba helyezve a legkülönlegesebb feladatokra is minőségi, gyors, és látványos megoldást tudjon kínálni, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkáink minőségével, határidők betartásával, teljes körű kiszolgálásával megtartsuk.

A kezdetben családi vállalkozásunk, mára 15 állandó és 10 részmunkaidős kollégát foglalkoztató mérnökirodává nőtte ki magát. Célunk, megrendelői körünk szélesítése mellett állandó mérnökeink létszámának 30 főre növelése, valamint a nemzetközi piacokon való jelenlétünk bővítése.

Értékeink:
- Ügyfélközpontúság: kollégáink a tervezési folyamatok során teljes mértékben igazodnak partnereink által meghatározott feladatokhoz
- Rugalmasság: szolgáltatásaink elérhetőek akár hosszabb-rövidebb távon, akár hét közben-hétvégén, akár irodáinkban vagy partnereink telephelyén, az egész ország területén.
- Tapasztalat, szakképzettség, precizitás: több mint 18 éves múltunknak és szakterületeiken jártas diplomás szakembereinknek köszönhetően tudjuk szolgáltatásaink magas színvonalát folyamatosan biztosítani.
- Dinamizmus: Fiatalos, lendületes mérnökgárdánk aktívan vesz részt a tervezés kreatív előkészítő fázisától a gyártási dokumentáció összeállításáig.
Küldetésünk: Hazai mérnöki munkával nemzetközileg is elismert értéket teremtsünk.