Cégünkről

 
Társaságunk 1996-ban alakult olyan céllal, hogy ügyfeleinek a lehető legteljesebb szolgáltatást nyújtsa és így elősegítse fejlődésüket, gyarapodásukat.

Oly módon, hogy az ügyfeleket a középpontba helyezve a legkülönlegesebb feladatokra is minőségi, gyors, és látványos megoldást tudjon kínálni, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy megrendelőinket kedvező vállalási árainkkal, munkáink minőségével, határidők betartásával, teljes körű kiszolgálásával megtartsuk.

Kezdetben családi vállalkozásként indultunk, mára  közepes méretű mérnökirodává nőttük ki magunkat. Célunk, a megrendelői körünk szélesítése mellett állandó mérnökeink létszámának növelése, valamint a nemzetközi piacokon való jelenlétünk bővítése.

Értékeink:
- Ügyfélközpontúság: kollégáink a tervezési folyamatok során teljes mértékben igazodnak partnereink által meghatározott feladatokhoz
- Rugalmasság: szolgáltatásaink elérhetőek akár hosszabb-rövidebb távon, akár hét közben-hétvégén, akár irodáinkban vagy partnereink telephelyén, az egész ország területén.
- Tapasztalat, szakképzettség, precizitás: több mint 20 éves múltunknak és szakterületeiken jártas diplomás szakembereinknek köszönhetően tudjuk szolgáltatásaink magas színvonalát folyamatosan biztosítani.
- Dinamizmus: Fiatalos, lendületes mérnökgárdánk aktívan vesz részt a tervezés kreatív előkészítő fázisától a gyártási dokumentáció összeállításáig.
Küldetésünk: Hazai mérnöki munkával nemzetközileg is elismert értéket teremtsünk.